test test Le Patron; 2CV Kitcar
e Le Patron modellen zijn verkrijgbaar als vier- of driewieler (RDW goedgekeurde driewieler met enkel achterwiel, de versie met 2 wieltjes vlak naast elkaar wordt niet meer toegelaten). Verder zijn als optie deuren en/of dickeyseat beschikbaar, is een softtop dak leverbaar en is de lijst accessoires gigantisch.

e kunnen uw kit ook gedeeltelijk of geheel gebouwd leveren. Kom eens bij ons langs om de diverse mogelijkheden te bespreken, de modellen in onze showroom te bekijken, accessoires uit te zoeken en een proefrit te maken! We moeten u vooraf echter ernstig waarschuwen: wie heeft gereden, is verkocht!

 


Wilt u een driewieler of een vierwieler?
Qua rijgedrag is de driewieler (volgens de driewieler adepten) te prefereren boven de vierwielige versie maar uw persoonlijke smaak is natuurlijk doorslaggevend.

Wilt u de wagen in een van de 200 standaard kleuren?
Onze gelcoating is dik en hard en vele malen goedkoper dan vergelijkbaar spuitwerk. Kijk op http://www.ralkleuren.com voor alle RAL kleuren, let op eventueel kleurverschil met de werkelijkheid. Een ander voordeel is de mogelijkheid om krassen door polijsten makkelijk te verwijderen.

Wilt u een dickey-seat?
Deze klep kan als afdekking voor een achterbankje of als bagagedeksel dienen. Zo heeft u zowel een tweezits als vierzits model tot uw beschikking of een makkelijk toegankelijke bagageruimte van 300 liter.

Wilt u deuren?
De instap is ruim en -na enige oefening- eenvoudige genoeg om ze achterwege te laten, maar voor de rijders met strammere ledematen zijn zeeen welkome luxe.

Wilt u een grote voorruit of half ronde raceruitjes?
Wij vinden de wagen het mooist met de raceruitjes maar eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat de grote ruit meer comfort biedt. Het is echter een  noodzaak indien u een softop wilt.

Wilt u een dak of regenpak?
Ervaring leert dat men 99% van de kilometers maakt zonder regen. Wilt u toch een dak boven uw hoofd dan kunt U een softop nemen. Deuren zijn dan een logische optie maar niet perse noodzakelijk. Wel bent u gebonden aan een grote voorruit waaraan immers het dak aan de voorzijde wordt bevestigd.

Wilt u gelakte, RVS of chroom accessoires?
U zult versteld staan van de mogelijkheden die wij kunnen bieden als het op de juiste accessoires aankomt. We hebben hout, leer, skai, rubber, RVS, aluminium, chroom en plastic onderdelen om ook uw auto te personaliseren. Uw beurs is de bepalende factor, niet uw fantasie want we hebben vrijwel alles wat denkbaar is in diverse prijsklassen.