Le Patron 2cv kitcar

Wat is een Le Patron nu eigenlijk? De Le Patron is een kitcar op basis van een Citroën 2cv, en is verkrijgbaar als vier- of driewieler. De driewieler heeft een nationale RDW typegoedkeuring en is uitgevoerd met één enkel achterwiel. Verder zijn er verschillende opties voor het polyester. Het polyester namelijk is te bestellen met deuren en/of een zogenaamde dickey seat: een ruimte achter de stoeltjes waar het mogelijk is om een bankje te plaatsen voor de kinderen. Door de enorme hoeveelheid accessoires en onderdelen kunt u uiteindelijk uw Le Patron naar wens afbouwen. Een gesloten uitvoering met een softtop behoort ook tot de mogelijkheden.

Kitcar bouwpakket kopen?

Le Patron dashboard

Voor een kitcar is het gebruikelijk om deze zelf te bouwen. Wij raden u echter wel aan om u eerst goed te laten inlichten voordat u start met de demontage van uw 2cv. Wij kunnen u ook op weg helpen door de beginfase uit handen te nemen en een geheel rollend onderstel leveren. Anderen maken gebruik van onze kennis door de auto juist af te laten bouwen, of een gedeelte van de bouw zoals de bedrading te laten monteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vervolgens moet de Le Patron bij de RDW aangeboden worden voor de wijziging  van het kenteken. Ziet u hier tegen op, dan is dit ook uit te besteden aan ons en zorgen wij voor het kenteken. Ziet u de bouw helemaal niet zitten? Dan verwijzen wij u door naar onze occasions: met liefde gebouwd en vaak door omstandigheden weer te koop.

Proefrit maken?

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden. Breng eens een bezoekje aan onze showroom in Ophemert en laat u verrassen door een overtuigende proefrit. Wie eenmaal de belevenis heeft geproefd van het open rijden over de dijkjes en binnenweggetjes is verkocht en zal niet meer rusten totdat hij zijn eigen Le Patron rijdt. U bent gewaarschuwd!