Waarom geen gratis verzending?

Wij vinden een eerlijke prijs belangrijk, daarom betaal je verzendkosten over een zending en geen opslagkosten over elk artikel om op die manier gratis te kunnen verzenden boven een bepaald bedrag.

VERZENDKOSTEN INCLUSIEF BTW.

Tot 20 kg. Maximale afmeting van pakket: 100 x 50 x 50 cm (l x b x h) 
Nederland afgeleverd bij een DPD shop bij u in de buurt € 5,00

Tot 20 kg.
Nederland thuis geleverd € 7,50 (Eilanden tot 20kg 100 x 50 x 50 cm l x b x h), waddeneilanden toeslag bij groter afmetingen of 20-30KG.
België € 12.50
Bulgarije € 35.00
Denemarken € 20.00
Duitsland € 12.50
Engeland € 25.00
Finland € 30.00
Frankrijk € 17.50
Griekenland € 30.00
Hongarije € 20.00
Ierland € 30.00
Italië € 27.50
Luxemburg € 15.00
Noord Ierland € 30.00
Polen € 20.00
Slovenië € 25.00
Spanje € 25.00
Tsjechië € 20.00

Vraag onze verzendkosten naar andere landen.

Voor grote verzendingen of zwaarder dan 20 kg en pallet verzending vraag ons een opgaaf.

Indien er meerdere pakketten gemaakt moeten worden voor verzending van de bestelling brengen we u op de hoogte van de meerprijs.

  • Het pakket mag maximaal 31,5 kg wegen
  • De omvang mag maximaal 300 cm zijn (omvang = 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte) 
  • De maximale lengte (langste zijde) mag niet langer zijn dan 175 cm.
LEVERTIJDEN

Van den Bergh Motoren probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

BESTELLING ZELF AFHALEN

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Ophemert. Geef dit aan bij de verzendmethode. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

BETALING

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:
BETAALVERZOEK (betaal app op uw mobiel) bij afhalen.
IDEAL voor Nederland.
OVERBOEKING voor Europese SEPA landen.
CREDIT CARD voor niet SEPA landen, aan deze “worldwide delivery’s” zijn wel 2.8 % administratie en verpakkingskosten verbonden.

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien van den Bergh Motoren reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Van den Bergh Motoren zal de aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan van den Bergh Motoren kenbaar gemaakt te worden. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan van den Bergh Motoren heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
Retouradres: Van den Bergh Motoren Weverstraat 17a 4061AP Ophemert